29 Temmuz 2011 Cuma

Baykuşlar, baykuşlar, baykuşlar..


İnsan her yeni başladığı şeyde inanılmaz bir heyecan hissediyor, 
hele ki aklında paylaşmak istediği kombinler, göstermek için can attığı bluzlar, etekler, pantolonlar.. tavsiye edeceği yerler, sormak istediği bir yığın sorular varsa eğer..

İşte ilk postumuz için aklımızda olan bir sürü şeyin arasından seçtiğimiz, blogumuz için "blog felsefesi" sayılabilecek, bizim -tabiri yerindeyse- deli olduğumuz konu: "Baykuşlar"

Pek uğurlu bir kuşcağız olmamasına rağmen bizdeki bu baykuş sevgisinin nereden geldiğini bilmiyor değiliz elbette, hatta bu sevgiyi içimize sığdıramayıp evimizin en nadide köşesinde bir baykuş misafir etmek için yanıp tutuşsak da, yasalar izin vermiyor maalesef.. Ama neyse ki, bu baykuş sevgimizden ilham alan stil belirleyicileri son bir kaç senedir gittikçe artan baykuş temalı aksesuarlar, kıyafetler, objeler üretiyorlar.. 
Ve bu da bizim alışveriş rotamızı belirliyor haliyle..

Biz memnunuz kocaman baykuş kolyelerden, kulağınıza tünemiş hissi veren küpelerden, parmağımızdaki baykuş yüzüklerden, duvardaki baykuş şekilli saatten, biblolardan, panolardan, pullardan, hediye edilen baykuş oyuncaklardan.. Ama neyse ki, bitmek bilmeyen baykuş temalı alışverişlerimizi, evimizi BAYKUŞHANE'ye çevirmeden kontrol altına almayı başarabildik..

İşte baykuşlar, baykuşlar, baykuşlar..






Sol üstteki kolye: Hediye
Sol alttaki küpe: Tekin Acar
Ortadaki kolye: Mango
Sağ üstteki yüzük: Pull and Bear
Sağ Alttaki kolye: Vera Moda



Ve işte bu da duvarımızın en tatlı sakini..
Kendisi hediye olur..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder